Over Jacqueline Höcker

Vanuit visie, kennis en groot inlevingsvermogen direct naar de kern 

“Om in een snel veranderende en verbonden wereld aan de eisen van onze opdrachtgevers te voldoen en met succes te groeien, hebben we inzicht, flexibiliteit en bewustzijn nodig. Weten hoe we kunnen inspelen op de veranderende eisen van klanten en medewerkers. Dat doen we door een samenspel van onze talenten”.

We willen als Raad van Bestuur, Directie of Management van Organisaties of Overheid direct naar de kern kunnen gaan om het doel te bereiken. Of het nu om de inhoud gaat of de communicatie, de nieuwe wet en regelgeving of verandering van leiderschap. Expertise en leiderschap is nodig om te sturen.

Jacqueline Höcker

Wat is nodig?

We zien graag bij management en medewerkers kwaliteiten die te maken hebben met mensgerichte vaardigheden om met veranderingen om te gaan zoals zelfredzaamheid, flexibiliteit, creativiteit en authenticiteit . Dat zijn geen holle woorden als het gaat om werkelijk veranderen en ontwikkelen. Daar is de Wil van ieder mens voor nodig. Hoe krijgen we de mensen mee binnen veranderingen? Hoe worden mensen gecoacht? Een ontwikkeling van bedrijf en organisatie begint bij de Wil en Motivatie om te groeien en elkaar te stimuleren.

Achtergrond

Mijn studie psychologie en professionele communicatie (NLPTA), Organisatiedynamiek, Systeemleer, was het begin van waar ik nu, 25 jaar later, sta. Ik blijf mij voortdurend ontwikkelen. De persoonlijke en professionele begeleiding van directie, management en teams binnen Multi National, Organisatie, Gemeente en Overheid boeit mij nog steeds.

Wat zeggen anderen over Jacqueline?

Ik sta bekend als iemand die snel tot de kern komt en diagnosticeert, direct maar zonder oordeel. Ik begeleid een ieder met respect, vertrouwen en kennis. Ik ben open en eerlijk in het geven van feedback en informatie. Ik coach en geef (leiderschaps)trainingen, supervisie en intervisie. Daarbij werk ik met een bovengemiddelde intuïtie en heb ik voor organisaties veel betekend. Mijn opdrachten hadden een duur van eenmalig tot zelfs 4 jaar. Referenties beschikbaar. Ik werk regelmatig samen met andere trainers.

Hartelijke groet,

Jacqueline